Vilka är vi?

Techin är ett konsultbolag som säljer IT-tjänster för Microsofts molnlösningar. Vi är systemintegratören som kan hjälpa er med alla delar av molnet.

Techin består av ett team dedikerade konsulter som verkligen tycker om att jobba med teknik. En inställning som får till följd att vi alltid ligger i framkant inom våra expertisområden.

Vilka är vi?
Etik, moral och uppförandekod

Etik, moral och uppförandekod

Vi på Techin följer strik vår moraliska kompass och uppförandekod. Vi tror starkt på total öppen ömsesidig ärlighet inom arbetssammanhang samt på det privata. Techins hela uppförandekod och moralhandbok finns att läsa här.

‘‘Som dedikerad Microsoft Partner följer vi även stolt över den standard som MS förespråkar globalt. Genom moral och etik respekterar vi samtliga parter, kollega som kund. Ha integritet genom att alltid vara ärlig och öppen i alla situationer. Ansvarighet, äga sina handlingar och resultaten utav dem.’’ - Microsoft Partner Uppförandekod

Patrik Skragge

Patrik Skragge

VD, Techin Solutions

Affärsidé

TechIn betjänar ledande företagsgrupper i utvalda branscher som behöver en heltäckande tjänsteleverantör för Microsofts molnlösningar eftersom vi är Microsoft Guld Partner med bevisad erfarenhet som Cloud Solution Provider.

Med kundnöjdhet som enbart det högsta legitima affärsmålet strävar vi alltid efter att leverera i tid och under budget, kontinuerligt överträffa kundernas förväntningar och affärsbehov.

Bevisad kompetens

Vi är Microsoft Guld partner både inom områdena Cloud Platform och Cloud Productivity. Som Cloud Solution Provider (CSP) kan vi skräddarsy ett erbjudande till våra kunder genom att erbjuda lösningar från Microsoft kombinerat med vår egen support och våra egenutvecklade applikationer.

Våra fokusområden är Microsoft 365 och Azure med de ingående tjänsterna, till exempel:

  • Office 365
  • Windows 10
  • Enterprise Mobility + Security

Vill du var en del av Team Techin?

Vi välkomnar spontantansökningar från personer som är intresserade av att arbeta hos oss. Vi tror på att skapa en miljö där varje medarbetare kan växa och utvecklas professionellt samtidigt som vi levererar högkvalitativa konsulttjänster till våra kunder.

Spontanansökan