Endpoint Management

Microsoft Intune är en molnbaserad tjänst från Microsoft som är utformad för att hantera och säkra företagets enheter och appar. Med säkerhet och effektivitet som nyckeln i dagens digitala värld hjäper Microsoft Intune ert företag när det handlar om att hålla dina enheter säkra och arbeta smidigt.

Med hjälp av Intune blir det enkelt att:

Säkra ditt företag

Skydda dina affärsdata från obehörig åtkomst med kraftfulla säkerhetskontroller.

Förenkla enhetshanteringen

Gör det enkelt att installera och uppdatera program på enheter, vilket sparar tid och minimerar krångel

Hitta förlorade enheter

Om du någonsin förlorar en enhet kan Intune hjälpa dig att hitta den och säkra din information.

Skapa en problemfri start

När du får nya enheter, kan du komma igång snabbt utan tekniska problem.

Windows Autopilot

Autopilot är en funktion i Microsoft Intune som möjliggör automatiserad och enkel distribution och konfiguration av Windows 10- och Windows 11-enheter i företagsmiljöer. Autopilot syftar till att förenkla och förbättra implementeringsprocessen genom att erbjuda en mer användarvänlig och effektiv upplevelse för både IT-administratörer och användare

Fördelarna med Autopilot i Intune inkluderar automatisering av implementeringen, minskad administrativ arbetsbelastning, enkelhet för användarna och förbättrad säkerhet genom enhetshantering. Det gör det också möjligt att skapa en standardiserad och konsistent miljö för företaget, vilket är värdefullt i större organisationer.

Windows Autopilot
Appskydd (App protection)

Appskydd (App protection)

Många gånger har vi både företagsinformation och personlig information på våra mobila enheter. Appskydd hjälper till att hålla dessa två åtskilda och säkra. Med Appskydd kan IT-administratörer ställa in regler för hur företagsdata får användas i appar. Till exempel kan de förhindra att företagsdokument kopieras eller delas med personliga konton.

Om en enhet rapporteras som förlorad eller stulen, kan IT-administratörer använda Appskydd för att ta bort företagsdata från enheten, så att den inte hamnar i fel händer

Microsoft Defender för Endpoint

Microsoft Defender för Endpoint använder avancerade säkerhetsfunktioner och intelligens för att upptäcka och försvara sig mot olika typer av hot, inklusive skadlig kod, skadliga webbplatser och attacker. När det är integrerat med Intune, kan du använda Defender for Endpoint för att säkra dina enheter genom att ställa in och verkställa säkerhetspolicyer. Du kan definiera regler för brandvägg, antivirus och andra säkerhetsinställningar.

Om hot upptäcks, kan Defender for Endpoint och Intune samarbeta för att automatiskt ta bort hot och rätta till säkerhetsproblem på enheten. Det sparar tid och minimerar risken. Defender för Endpoint kan också användas för att säkra och hantera mobila enheter som smartphones och surfplattor, vilket är värdefullt när du hanterar en blandning av enheter i din organisation

Microsoft Defender för Endpoint

Starta din molnresa här!

Med Microsoft Intune kan du känna dig trygg med att ditt företag är i säkra händer och att allt flyter smidigt. Ge oss en chans att förenkla din digitala värld och säkra ditt företags data.
Kontakta oss