Licenser & Rådgivning

Techin är en auktoriserad Microsoft indirekt återförsäljare, även känd som indirekt partner eller indirekt leverantör. När det gäller försäljning av Microsoft-licenser och Azure, samarbetar vi nära med licensdistributören Techdata. Vi fungerar som en viktig länk mellan Microsoft, Techdata och våra kunder.

Vårt huvudfokus ligger på att bistå våra kunder med välgrundade beslut när det gäller val av Microsoft-licenser och Azure-tjänster som bäst matchar deras specifika behov och affärsstrategi. Med den konstanta utvecklingen av licenser och modeller ser vi till att hålla våra kunder uppdaterade med relevant information från Microsoft som kan påverka deras val av licenser.

Här är några av fördelarna med att köpa Microsoft-licenser genom Techin:

Skräddarsydd rådgivning och produktrekommendationer

Techin erbjuder individuellt anpassade råd om vilka Microsoft-licenser och Azure-tjänster som bäst motsvarar behoven i er organisation.

Kostnadseffektivitet och attraktiva priser

Genom förmånliga avtal med både Microsoft och Techdata kan Techin erbjuda konkurrenskraftiga priser och förmånliga rabatter till våra kunder, vilket resulterar i kostnadsbesparingar jämfört med Microsofts listpriser.

Professionell kundsupport och teknisk expertis

Techin tillhandahåller teknisk support och vägledning vid implementering, integration och optimering av Microsoft-licenser och Azure-tjänster för våra kunder.

Enkel licenshantering och administrering

Techin kunder har möjlighet att självständigt administrera sina Microsoft-licenser genom en dedikerad kundportal. Detta ger enkel tillgång till Microsofts produkter och tjänster, underlättar beställningsprocessen och möjliggör snabba justeringar. I portalen finns även funktioner för att övervaka licensutnyttjandet och därmed optimera användningen.

Starta din molnresa här!

Vi strävar efter att vara kundens partner genom hela processen, från valet av rätt licenser och tjänster till hantering och support. Vid frågor eller behov av rådgivning är vi alltid tillgängliga för att bistå er.
Kontakta oss