Microsoft 365

Microsoft 365 även betecknad som M365, är samlingsnamnet på Microsofts molntjänster inom SAAS segmentet. Till skillnad från Azure som fokuserar mestadels på PAAS och IAAS så fokuserar M365 nästan explicit på SAAS tjänster. I dagsläget består M365 av hundratals tjänster med tusentals olika konfigureringsbara funktioner, allt ifrån dokumenthantering, mail, lagring, identitet, säkerhet, m.m.

Microsoft 365

Microsoft 365 governance

Microsoft har idag etablerade ramverk för att skräddarsy upplevelsen inom M365 hos kunder. Genom fokus på säkerhet och flexibilitet kan plattformen öppnas upp eller säkras enligt kundens krav, där varje individs upplevelse i bolaget kan anpassas för att möta dess behov och effektivisera vardagen.

Techin har genom en lång erfarenhet inom dessa ramverk idag spetskompetens för att fortsatt överse och förbättra den tekniska plattformen hos kunder, där områden som säkerhet, efterlevnad samt möjligheterna att samarbeta med användare, leverantörer och bolag blir en naturlig del av kundens utveckling.

Microsoft 365 governance
Power BI Identitet och behörighetsrapport

Power BI Identitet och behörighetsrapport

Vill du förbättra din orgnisations säkerhet inom molnet? Vår Power BI Azure AD-säkerhetssrapport är utformad för att ge värdefulla insikter och förbättringar i användaraktivitet, säkerhet och engagemang och ger dig möjlighet att höja den kvalitativa säkerheten inom molnet..
Läs mer här

Third line and change management

Med en bred kunskap inom Microsofts produktportfölj och molntjänster fyller Techin idag flertalet seniora roller inom support och implementation hos flera kunder. Till vardagen så stödjer våra erfarna tekniker den existerande supportkedjan i form av en robust tredjelinje support som även vid behov lyfter initiativ till förbättringsområden.

Genom nära samarbete med kunden bygger Techin vidare på det den existerande miljön för att genom förändringsarbete och initiativ identifiera och lyfta områden för prioritering i den takt som passar kunden.

Third line and change management
SharePoint-utveckling

SharePoint-utveckling

Vi är experter på att hantera SharePoint med ett starkt fokus på styrning och optimering. Vårt dedikerade team strävar efter att inte bara effektivisera era samarbeten, utan också skydda er värdefulla data och skräddarsy SharePoint-lösningar enligt era specifika behov.

En av våra specialiteter är att skapa och anpassa Intranät med hjälp av SharePoint, vilket i sin tur kan effektivisera er interna kommunikation. Ett skräddarsytt Intranät erbjuder en smidig och central plats för att dela information, underlätta samarbete och hålla era team informerade.

Power platform development

I dagens digitala era är företag mer beroende än någonsin av teknik för att öka sin produktivitet, automatisera processer och förbättra sina kundrelationer. Microsoft Power Platform är en kraftfull verktygssvit som erbjuder möjligheten att göra just detta med low-code, no-code lösning, på ett enkelt och effektivt sätt.
Läs mer här

Power platform development
Power BI

Power BI

Hos Techin förstår vi vikten av data i dagens affärsvärld. Med rätt verktyg kan data omvandlas till insikter som hjälper företag att fatta smartare beslut och öka sin konkurrenskraft. Därför är vi stolta över att erbjuda specialiserad konsultation och expertis inom Power BI till företag som vill dra nytta av datadriven beslutsfattande.

Starta din molnresa här!

Vi på Techin har jobbat med M365 sedan 15 år tillbaka, ända sedan de hette BPOS (Business Productivity Online Suite) och BPOS-D (Business Productivity Online Suite-Dedicated). Tillåt oss hjälpa er att navigera, implementera och managera de tjänster inom M365 segmentet som ni är intresserade utav.
Kontakta oss